Eerste Stationsstraat 185

Denk met ons mee!

Op de locatie aan de Eerste Stationsstraat 185 in Zoetermeer, op de plaats van een voormalige kantoorgebouw, is ArthurArmstrong voornemens om woningbouw en wellicht ook bedrijfsruimten te realiseren. We houden u graag op de hoogte.

Als ontwikkelaar van de Eerste Stationsstraat 185 wil ArthurArmstrong ook graag de toekomstige bewoners laten meedenken over de uitwerking van het project. Dat kan op verschillende manieren: door het bezoeken van informatiebijeenkomsten, door bij te dragen aan in later dit jaar te organiseren gesprekstafels, maar nu ook door het invullen van een online enquête. Wij nodigen u graag daartoe uit! 

In deze enquête kunt u alvast uw eigen voorkeuren aangeven. Invullen duurt ongeveer 10 minuten. Met behulp van de door u ingevulde gegevens kunnen we straks de ontwikkeling van ons project nog beter laten aansluiten op de wensen van u als mogelijke toekomstige bewoners.

Doet u mee? Onze hartelijke dank hiervoor.

Denk mee!

Wilt u meedenken met onze ontwikkeling aan de Eerste Stationsstraat 185? Vul dan de enquete aangevuld met uw gegevens in. Na het insturen van uw enquete ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging wordt uw enquete succesvol bij ons afgeleverd.